HTML

völgy szürreál

hangulatok, benyomások, csodás szürreálok egyenesen a völgyből és az emlékeinkből

Friss topikok

  • GaTa: ez de jól sikerült anno... (2010.02.25. 00:54) Kegyetlen nosztalgia a Vidóval
  • Bastille: @GaTa: viszont képzeld, ördögkatlanra lenézek ha egy estére is, de le. villányi borok nagyon közel... (2009.08.05. 23:37) Ördögkatlanban Kapolcs
  • GaTa: el kellene nézni, de honnan lehet kideríteni a programokat??? (2009.06.15. 01:15) Völgykavalkád lészen!
  • GaTa: Róóland, ezt majd élőszóba beszéljük át inkább, de tényleg kell valami ide, meg akkor majd Pécsett... (2009.01.03. 02:02) 8 nappal előtte...
  • Bastille: nyáááááá (2008.07.29. 15:59) Entrée...

Linkblog

2008.07.17. 10:22 Bastille

8 nappal előtte...

 

Több kedves és mindamellett kedvetlen kapolcsi szurkoló a kapolcs.hu portál fórumában teszi közzé, hogy fél az idei Kapolcsi Bűvészetek Völgyétől, persze több okból. Vajh, valóban oly' kevés a pénz, mint még soha és emiatt lett ez a program ilyen fura? És ott van Pula, aki idén pihen, de Nagyvázsonyhoz, ahol Dumaszínház lesz, bizony-bizony Pulán keresztül visz az út. Aztán felröppent a hír, ami már igaz, napijegyeket korlátolt számban adnak el, 1500 darab lesz egy napra, csupán ,hogy "kerüljék a helyszíni attrocitásokat". Lesz egy kis ablak a hivatalos honlapon, ahol láthatja a tisztelt akkor még feltételezett völgylakó, hogy ha a tíz perc múlva induló busszal elindul, akkor 2 óra 10 perc múlva Kapolcson van, na most számoljunk plusz 10 percet a sétára, szóval 2 óra 20 perc múlva lesz e még jegy! Nem vagyok érthető, tudom! Szóval, hivatalos honlap, kis ablak, benne egy szám, hogy hány jegy van még.... Annyi még hozzá, hogy aki Monostorapátiba megy Jewstock-ra vagy Nagyvázsonyba Dumaszínházba, na az ne nézze a hivatalos honlap kis ablakában a számot, mert semmi köze hozzá, ebből következik külön jegyet kell venni. Azért gyertek, bár sok szomorú problémával kell megbírkózni szervezőknek, völgylátogatóknak egyaránt. Talán lesz egy nap egy fórum, közös beszélgetés, ahol megtudjuk, az ország legnagyobb összművészeti fesztiváljának évről-évre való ellehetetlenítéséért ki a felelős! Télleg ki???

 

De egyet ne feledjetek: Cili néni nyitva lesz és pár hónapja láttam, nagyon jól van!

 

[a gyönyörű fotót a hugocskám készítette, a neve a rend kedvéért: Gál Zsuzsanna]

3 komment · 1 trackback

Címkék: programok monostorapáti szervezés kapolcs jegy pula művészetekvölgye cilinéni


A bejegyzés trackback címe:

https://kapolcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr17572200

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.17. 14:51:10

8 nappal Kapolcs előtt...Még 8 nap és kezdődik a nemjubileumi 20. Művészetek Völgye, mert csak jövőre lesz megünnepelve a 20. életév...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GaTa 2008.12.19. 17:37:34

Róóóóóland, kellene valami új topic, mert lassan már csak fél év, és megint Kapolcs!!!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.12.20. 19:55:12

öreg, sajna nem lesz kapolcs idén. készülünk egy óriási, mindent átfogó post-tal de a vi. bassza az idegünk. rád is számítunk persze.

röviden: idén lett volna huszonegyedszer, s lett volna idén jubileumi huszadik, de válság, nincstelenség s pénztelenség, az a pénz, ami már megvan, félre tevődik.

vmit viszont csapunk.

na szóval egy átfogó többrészes folyamra gondoltam, (kinek?), amit ha törik, ha szakad.

addig meg rnr.

GaTa 2009.01.03. 02:02:08

Róóland, ezt majd élőszóba beszéljük át inkább, de tényleg kell valami ide, meg akkor majd Pécsett a médiákba is elterjesztem, ha többet tudok róla. Viszont olyan isten nincs, hogy ne menjünk idén is Kapolcsra, még ha semmi sem lesz, majd csinálunk valamit. Mondjuk megint a szegedi darabot vinni. Ha lesz. Ha lesz Thealter.

Viszont itt Pécs mellett meg tavaly indult be vmi Ördögkatlan-fesztivál.
No, akkor majd élőbe, ahogy lehetséges.
Csőszicső
süti beállítások módosítása